Sain tunnustuksen Tintiltä. Kiitos! Itsestä tuntuu, että oman blogin taso on laskenut, kirjaan käsitöitä joskus kiireellä ja teen tusinatavaraa. On mieltä ylentävää, että olen joskus onnistunut ilahduttamaan.Tunnustuksen tehtäviin kuuluu kiittää tunnustuksen antanutta, vastata 10 kysymykseen ja jakaa tunnustusta eteenpäin 10 ihanaan blogiin sekä tiedottaa ko. blogeja asiasta. Tässä kysymykset ja vastaukseni niihin:

1. Suosikkiväri:Poltettu oranssi. Omenanvihreä.
2. Suosikkieläin: Kissaeläimet.
3. Suosikkinumero: 3
4. Suosikki alkoholiton juoma: Lidlin sitruunavissy
5. Facebook vai Twitter? Facebook
6. Intohimosi: Käsityöt ja kuorolaulu
7. Saada vai antaa lahja? Mieluusti molemmat, jos pakko valita, antaa
8. Suosikkikuvio: Ympyrä
9. Suosikkiviikonpäivä: Sunnuntai
10. Suosikkikukka: Gerbera

Miten osaan valita ihanat blogit? Tämä vaati mietintäaikaa, mutta ainakin nämä ovat mukavia, ilahduttavat (tutustukaa!):

Töissä on ollut vieläkin ihan kivaa. Joskus on vain vähän turhan hiljaista, mutta kuulemma syksy on yleensä vilkkaampaa. Tytöillä alkoi koulut ja tanssitunnit, selvä syksyn merkki. Keskilapselta puuttuu vaikka mitä hankittavaa ennen Usaan lähtöä.

Viikonloppu meni agilitykisojen talkoissa. Lauantaina 15 tuntia, sunnuntaina "lyhyt päivä" eli vain 12 tuntia. Oli kyllä hyvä meininki, seurakamut on kivoja ja sää oli mainio. Kummipojan rippijuhliin en päässyt, mutta Puoliso ja tytöt olivat (Keskilapsi oli Hesassa).

Käsitöissä olen myssyillyt ja kiivaasti pitäisi tikuttaa Usaan menevät kaksi paria sukkia valmiiksi. Niin, ja ilmottauduin taas mukaan Sukkasatoon. Pääsin Hillokellariin. Ainahan jotkut sukat 2 kk aikana tulee tehdyiksi.