On tämä Kesäyön Hullutus hullun hommaa, puikothan tässä kohta loppuu kesken . ta mielikuvitus - tai neulomishalu. Eihän tätä toki ole pakko viedä läpi, täysin vapaaehtoista on. Aikataulussa ollaan yhä.

Väritiedotusta. Muistaako kukaan, että kerroin (monisanasesti ja kuvien kera) vältelleeni sinistä väriä, ja nyt varovaisesti kaipasin sitä takaisin elämääni noin 25 vuoden jälkeen? Violettia ja turkoosia olisi nyt harjoitusmielessä käsillä.

Kynsissä on kärjessä vihreämpää, ylempänä sinisempää turkoosia. (Kuviot on meriheinää ja ilmakuplia, nääs.) Puikoilla on violettia Puffa-huivilankaa. Totuttelen "melkein siniseen".

KYH-raporttia, eihän näissä nyt ole nähtävää, kunhan todistan, että joka päivä on aloitettuna uutta.

KYH14: Hahtuvasta lapaset. Oranssit, 40 s. Saattaa tulla pikkulapsen kokoa.

KYH15, ainut valmistunut viime postausten jälkeen. Avaimenperä, sukkapuikot 2 mm, 20 s. Fabelia 5 g. Tarpeeseen itselle. Vanha irtosi.

KYH16: Mystic Midsummer Wreath. Vihjeet tulee keskiviikkona ameriikan aikaa, eli printtaan torstaisin. Tavoite on tehdä ennen uutta vihjettä vanha valmiiksi. Tässä se Puffa-lanka. Aloitus oli tuskallinen, raastava, hidas ja hikinen, mutta kyllä kannatti! Loin 429 silmukkaa "cable cast on"-menetelmällä (mulle uusi ja hankala) ja kaksinkertaisella langalla. Reuna on kaunis. Nyt sunnuntaina sain vihjeen loppuun neulottua, 15 kerrosta. So far, so good. Tämä on Anna Kavlin suunnittelema.

Pitsikolmioita on kai 22 ja sileitä kolmioita taitaa olla 23. Sivuille tulee pientä kuviota myös nurjalla.

KYH17: Novitan ruskeasta Nallesta lapaset. 40 s, sukkapuikot 2,75 mm.

KYH18: Ei löytynyt äkkiä sopivia puikkoja kun mietin mitä tekisin. Rupesi kiinnostamaan joku virkkuu. Ajattelin opetella jotain. Tein siksakkia harjoitusmielessä graffitiksi. Tämä ei ole valmis, koska ajattelin virkata tai kirjoa tähän jotain kukkasia vielä.

KYH 19: Avaimenperä vol 2. Ei ole kuvaa vielä, koska olen tehnyt sitä tässä kuvien lataantumista odotellessa. Onneksi Kuopus nätisti pyysi itselleen samanlaista avaimenperää kuin itsellenikin tein, joten saan tehdä ihan pienen työn. Isoja töitä en voi enää aloittaa, jos aion kaiken saada heinäkuun loppuun tehdyiksi ja on kaksikin huivia puikoilla jo.

Huomenna on työpäivä, parasta irrottautua koneelta.