Olen tosi otettu kivoista kommenteista! Kiitos jokaiselle!!!!!! Pidin ihan lappuarpajaiset, ja päätinkin ottaa kaksi voittajaa. Voittajat ovat Iso Gnu ja Sukka-Mari! Osoitteita odotellessa... päätän mitä postitan. Kaivelen kaappejani ja käyn ehkä pikku ostoksillakin. Jes. Tietysti jos voittajat on tulossa Kädentaidoille lauantaina ja on pikaisesti muhun yhteydessä, voin tuoda palkinnot sinnekin.

Tulikin mieleen, että joskus tekis mieli olla yksityisesti yhteydessä johonkuhun nettikaveriin, mutta ei oo sähköpostiosoitetta tai ei tiedä Ravelry-nikkiä. Olen Ravelryssä Oranssi ja mulla on tänä syksynä perustettu uusi sähköpostiosoite josta moni käsityöhullu olis kateellinen: pakkoneuloosi ät gmail piste com. Saa olla yhteyksissä. Facebookissa olen virallisella nimelläni niille jotka on niin tuttuja, sähköpostitse saa nimen, jos haluaa fb-kaveriksi. Jos joku on vaikka messutreffejä vailla, sähköpostilla saa myös puhelinnumeron.

Muuten: hirvee startitis. Aloittelisin vaan kaikkea uutta vaikka kesken on monta työtä.

Huomenna on firman pikkujoulut, perjantaina koulutusta ja illalla Esikoisen luokan näytelmä, lauantaina messut. Kiireistä, mukavaa.

Ikävämpi juttu oli että Kuopuksella taisi eilen puhjeta migreeni. Oli tosi kipeä.