Olen edennyt aakkoshaasteessa I-kirjaimeen. Sukat Keskilapselle, koko 39-40.



Langan sain arpajaisvoiton osana Lilan luomukset -blogista. Sitä meni 70 g. Puikot oli 2,25 mm tavalliset sukkapuikot. Tein vuoron perään sukkia, pätkän kumpaankin. Kerrokset meni tasan, väriraidat ei ihan.



Malli on I'll walk my way. Aivan mukavat palmikot, tarkasti kirjoitettu ohje. Kivat, vaikka tietysti taas on sanottava, että palmikot hukkuu vähän liian kirjavaan lankaan. Tekijän (ihan minun itteni) virhe yhdistää tämä lanka ja tämä malli, vaikka musta tuo toimii muuten hyvin, mutta tuo "pilkullinen" osuus häiritsee palmikkoa.



Tykkään olla mukana yhteisprojekteissa ja kaikenlaisissa tempauksissa. Nyt siis Kaheleiden varastoneulontaKALissa ja aakoshaasteKALissa. Ensi maanantaina alkaa kesäkuun alkuun asti Jämälankahaaste, siihenkin menen mukaan suunnitellen ehkä kahta hyväntekeväisyyshommaa samalla; etiopialaisnuttuja ja Jorvin sairaalan vauvamyssyjä. (Kaikkeen ei nyt jaksa linkitellä, sori.) Nää tulee tässä pakkoneuloosin ohessa kaikki, ei niihin tarvitse erikseen panostaa.

Taidan tutkia vähän ohjevarastojani ja kirjojani. Mikähän olisi J-neule?

Vointi: Babysteps. Ylöspäin tulossa. Väsynyt mutta ei niin järkyttävästi enää. Surullinen mutta en niin hermostuneen pelokas. Huomenna olisi lääkäri.